"Ik zal de beschikbaarheid en toegankelijkheid
van de gezondheidszorg bevorderen"Fragment uit artseneed van KNMG

Kwaliteit

Sitagre werkt conform het gecertificeerde kwaliteitssysteem van zusterbedrijf Ergatis. Dit systeem is gecertificeerd door Bureau Veritas volgens ISO 9001, NEN 15224 (Zorg en welzijn) en ISO 27001 (Informatiebeveiliging).

De gegevensverwerking van Sitagre is aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens (voorheen College Bescherming Persoongegevens) onder nummer m1648428.

Alle psychologen en psychiaters van Sitagre zijn aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) dan wel de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NVvP) en werken volgens de richtlijnen van de beroepsgroep.

Verwijzers

Dit product wordt ingezet voor een snelle deskundige beoordeling van psychische klachten en zonodig de toeleiding naar juiste hulp en zorg. Bijvoorbeeld vanwege de vraag of sprake is van ziekte, bij twijfel over ...

Meer informatie

Over ons

Sitagre is een Medisch Expertise Centrum op het gebied van Psyche en Gezondheid. Wij zijn gespecialiseerd in het beoordelen van psychische klachten en stoornissen van mensen die problemen ervaren in hun persoonlijk, sociaal en/of ...

Meer informatie

De website www.sitagre.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.