"Ik zal de beschikbaarheid en toegankelijkheid
van de gezondheidszorg bevorderen"Fragment uit artseneed van KNMG

Over ons

Sitagre is een medisch expertisecentrum en een zusterbedrijf van Ergatis. Waar Ergatis in optima forma is bij stagnatie van herstel en re-integratie, is Sitagre er juist voor vroege inschakeling om langdurige uitval zonder duidelijke diagnose te voorkomen. We merken namelijk dat psychische klachten soms onnodig escaleren naar meerdere levensgebieden indien niet tijdig de juiste ondersteuning wordt geboden. U kunt ons inschakelen voor onafhankelijk psychiatrisch onderzoek en passend behandeladvies. Ook voeren wij uitgebreide expertise onderzoeken uit ten behoeve van claimbeoordelingen op verzoek van verzekeringsartsen of medisch adviseurs.  

Het team Sitagre

Ons team bestaat uit een vaste ploeg van (vrijgevestigde) psychiaters, klinische psychologen, neuropsychologen, arbeids- en organisatiepsychologen en GZ-psychologen. De trajectassistenten verzorgen AVG proof de logistiek rondom de onderzoeken. Samen verzorgen we voor u onafhankelijk psychiatrisch onderzoek. U vindt ons in onze hoofdvestiging in Amsterdam, maar ook op onze vestigingen verspreid door het land, te weten Zwolle, Rotterdam, Den Bosch, Nijmegen en Breda.

Bel ons gerust voor informatie

Wilt u als verwijzer eens van gedachten wisselen over onze dienstverlening, of kunnen we uw vraagstelling helpen verduidelijken, neem dan gerust contact op.

Ergatis maakt deel uit van Zorg van de Zaak

Zorg van de Zaak is hét bedrijfsgezondheidsnetwerk voor werkend Nederland. Tot het netwerk behoren arbodiensten, interventiebedrijven en zorginstellingen die met elkaar integrale oplossingen bieden voor de ontwikkeling van vitale organisaties waarin mensen worden versterkt in het voeren van eigen regie over hun gezondheid, werk en leven.

Lees meer op zorgvandezaak.nl

Procedure

Hoe gaat de procedure van aanmelding bij Sitagre in zijn werk? U meldt uw cliënt aan voor een traject bij Sitagre. Wij stemmen af met u als verwijzer en informeren de cliënt over het verloop van de procedure. Het eerste contact ...

Meer informatie

Verwijswijzer

Wat zijn indicaties voor u om Sitagre in te schakelen? Wat is de situatie? Wij zijn er voor vroegtijdige interventie in psychisch verzuim door persoonlijk of beroepsmatig disfunctioneren. We ondersteunen u in uw aanpak als ...

Meer informatie

De website www.sitagre.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.