"Ik zal de beschikbaarheid en toegankelijkheid
van de gezondheidszorg bevorderen"Fragment uit artseneed van KNMG

Coronavirus

23 maart 2022 - Laatste nieuws over beleid van Sitagre met betrekking tot spreekuren en onderzoeken.

Laatste nieuws over beleid van Sitagre met betrekking tot spreekuren en onderzoeken.

Conform overheidsmaatregelen versoepelen wij het beleid t.a.v. het Coronavirus. Wel handhaven wij de extra hygiëne maatregelen om onze fysieke spreekuurcontacten en onderzoeken op een veilige manier uit te kunnen voeren.

Wij vragen cliënten en onderzoekers om bij klachten een corona(zelf)test uit te voeren en bij een positieve uitslag de isolatietermijn in acht te nemen. Het onderzoek zal dan niet op de vestiging plaats kunnen vinden. Daar waar het (binnen de kwaliteitseisen) kan, worden onderzoeken omgezet naar een telefonisch of videocontact. Hiervoor geldt dat we uw privacy hierin belangrijk vinden. We hebben daarom diverse maatregelen getroffen om uw privacy zo goed mogelijk te beschermen tijdens het videocontact. We hebben gekozen voor de betaalde versie van Zoom en deze zorgvuldig ingericht om de privacy van cliënten en medewerkers te beschermen. Hierbij volgen wij de adviezen van de Branchevereniging voor de Zorg (Actiz) en de KNMG.

Indien u vragen heeft over een afspraak of onderzoekstraject, aarzel dan niet om contact op te nemen met de trajectassistente van Sitagre. Wij zullen steeds zoeken naar een passende oplossing.

(Wij kunnen geen uitspraken doen over het medisch verantwoord is om een cliënt voor onderzoek naar de locatie te laten komen, deze inschatting ligt bij verwijzend arts).

Voor meer informatie over het Corona-virus kunt u terecht op de website van het RIVM. Wilt u meer weten over hoe Sitagre omgaat met uw persoonsgegevens? Lees dan de privacyverklaring

Dienstenoverzicht

 Een psychiatrisch consult biedt op zeer korte termijn (ziekmelding <13 weken) toegevoegde waarde, als het vermoeden bestaat van een psychiatrische stoornis (stemming-, angst-, trauma of stressor gerelateerd). Het helpt om ...

Meer informatie

Over ons

Sitagre is een medisch expertisecentrum en een zusterbedrijf van Ergatis. Waar Ergatis in optima forma is bij stagnatie van herstel en re-integratie, is Sitagre er juist voor vroege inschakeling om langdurige uitval zonder duidelijke ...

Meer informatie

De website www.sitagre.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.