"Ik zal de beschikbaarheid en toegankelijkheid
van de gezondheidszorg bevorderen"Fragment uit artseneed van KNMG

Coronavirus

17 maart 2023 - Laatste nieuws over beleid van Sitagre met betrekking tot spreekuren en onderzoeken.

Wij volgen het overheidsbeleid en hanteren geen maatregelen meer die alleen gericht zijn op corona. Wel vragen wij om te blijven opletten om elkaar niet te besmetten met virussen en hiervoor de adviezen van de overheid te volgen.

Indien u vragen heeft over een afspraak of onderzoekstraject, aarzel dan niet om contact op te nemen met de trajectassistente van Sitagre. Wij zullen steeds zoeken naar een passende oplossing.

(Wij kunnen geen uitspraken doen over het medisch verantwoord is om een cliënt voor onderzoek naar de locatie te laten komen, deze inschatting ligt bij verwijzend arts).

 

Dienstenoverzicht

 Een psychiatrisch consult biedt op zeer korte termijn (ziekmelding <13 weken) toegevoegde waarde, als het vermoeden bestaat van een psychiatrische stoornis (stemming-, angst-, trauma of stressor gerelateerd). Het helpt om ...

Meer informatie

Over ons

Sitagre is een medisch expertisecentrum en een zusterbedrijf van Ergatis. Waar Ergatis in optima forma is bij stagnatie van herstel en re-integratie, is Sitagre er juist voor vroege inschakeling om langdurige uitval zonder duidelijke ...

Meer informatie

De website www.sitagre.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.