"Ik zal de beschikbaarheid en toegankelijkheid
van de gezondheidszorg bevorderen"Fragment uit artseneed van KNMG

Coronavirus

26 maart  2020 - Laatste nieuws over beleid van Sitagre met betrekking tot spreekuren en onderzoeken.

Wij volgen het advies van het RIVM en de overheid met betrekking tot de aanpak van het Coronavirus. Tevens volgen wij de adviezen van onze beroepsverenigingen. 

Wij voeren tot 6 april a.s. geen onderzoeken meer uit op onze locaties. Alle onderzoeken welke telefonisch (evt. in combinatie met beeldbellen) kunnen worden uitgevoerd zullen wij uitvoeren.

Wij nemen contact met u op als een afspraak moet worden uitgesteld of omgezet. 

Indien u vragen heeft over een afspraak of onderzoekstraject, aarzel dan niet om contact op te nemen met de trajectassistente van Sitagre telefoonnummer 020 - 238 29 18 of mail info@sitagre.nl. Wij zullen steeds zoeken naar een passende oplossing. 

Voor meer informatie over het Corona-virus kunt u terecht op de website van het RIVM.

Dienstenoverzicht (verwijzers)

 Een psychiatrisch consult biedt op zeer korte termijn toegevoegde waarde, als het vermoeden bestaat van een psychiatrische stoornis (stemming-, angst-, trauma of stressor gerelateerd). Het helpt om mogelijke twijfel over een ...

Meer informatie

Over ons

Sitagre is een medisch expertisecentrum en een zusterbedrijf van Ergatis. We merken dat psychisch verzuim soms onnodig escaleert naar meerdere levensgebieden, als er niet tijdig wordt ingegrepen. Daarom zijn wij met Sitagre gestart. U ...

Meer informatie

De website www.sitagre.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.