"Ik zal de beschikbaarheid en toegankelijkheid
van de gezondheidszorg bevorderen"Fragment uit artseneed van KNMG

Coronavirus

29 juni 2020 - Laatste nieuws over beleid van Sitagre met betrekking tot spreekuren en onderzoeken.

In lijn met het advies van het RIVM en de overheidsmaatregelen met betrekking tot de aanpak van het coronavirus hebben wij diverse (hygiëne) maatregelen getroffen om onze fysieke spreekuurcontacten en onderzoeken op een veilige manier uit te kunnen voeren. 

We vragen u om thuis te blijven indien u verkoudheidsklachten of verhoging heeft en/of indien een lid van uw gezin/huishouden koorts heeft.

Om drukte te vermijden en afstand te kunnen houden, vragen wij u om bij voorkeur alleen te komen. Als u wordt gebracht vragen we uw begeleider om indien mogelijk buiten te wachten en niet mee naar binnen te gaan. 

Daar waar het (binnen de kwaliteitseisen) kan, worden onderzoeken ook aangeboden middels een telefonisch of videocontact. Hiervoor geldt dat we uw privacy hierin belangrijk vinden. We hebben daarom diverse maatregelen getroffen om uw privacy zo goed mogelijk te beschermen tijdens het videocontact. We hebben gekozen voor de betaalde versie van Zoom en deze zorgvuldig ingericht om de privacy van cliënten en medewerkers te beschermen. Hierbij volgen wij de adviezen van de Branchevereniging voor de Zorg (Actiz) en de KNMG.

Wilt u meer weten over hoe Sitagre omgaat met uw persoonsgegevens? Lees dan de privacyverklaring

Indien u vragen heeft over een afspraak of onderzoekstraject, aarzel dan niet om contact op te nemen met de trajectassistente van Sitagre. Wij zullen steeds zoeken naar een passende oplossing.

Voor meer informatie over het Corona-virus kunt u terecht op de website van het RIVM.

NB: Wij kunnen geen uitspraken doen over of het medisch verantwoord is om  een cliënt voor onderzoek naar de locatie te laten komen, deze inschatting ligt bij de verwijzend arts.

Dienstenoverzicht

 Een psychiatrisch consult biedt op zeer korte termijn toegevoegde waarde, als het vermoeden bestaat van een psychiatrische stoornis (stemming-, angst-, trauma of stressor gerelateerd). Het helpt om mogelijke twijfel over een ...

Meer informatie

Over ons

Sitagre is een medisch expertisecentrum en een zusterbedrijf van Ergatis. Waar Ergatis in optima forma is bij stagnatie van herstel en re-integratie, is Sitagre er juist voor vroege inschakeling om langdurige uitval zonder duidelijke ...

Meer informatie

De website www.sitagre.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.