"Ik zal de beschikbaarheid en toegankelijkheid
van de gezondheidszorg bevorderen"Fragment uit artseneed van KNMG

Organisatie

Sitagre is een zusteronderneming van Ergatis. U kent Ergatis wellicht als de specialist in belastbaarheidsonderzoek en ondersteuner bij re-integratie van landurig zieke werknemers in geval van stagnatie van herstel. 

Sitagre helpt u juist in een preventief of vroegtijdig stadium van verzuim. De kernachtige diagnostiek en bijbehorend behandeladvies betekenen minder onzekerheid en een aanzienlijke bekorting van verzuimduur bij psyche gerelateerde klachten. Door inzet van onze psychiaters voorkomen we dat onderliggende problematiek onopgemerkt blijft.

Wij werken met een exclusief landelijk netwerk van vrijgevestigde psychiaters die voor de uitvoering van benodigde hulponderzoeken worden ondersteund door een eigen team van neuropsychologen, arbeids- en organisatiepsychologen en GZ-psychologen. De dienstverlening is gevestigd in onze eigen poli in het voormalig Slotervaartziekenhuis te Amsterdam en op diverse onderzoekslocaties verspreid door het land.

De secretariële ondersteuning van onderzoeken wordt verzorgd door trajectassistenten.

Procedure

...

Meer informatie

Verwijswijzer

Hieronder treft u onze verwijswijzer met indicaties om Sitagre in te schakelen. Graag adviseren wij u in ...

Meer informatie

De website www.sitagre.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.