"Ik zal de beschikbaarheid en toegankelijkheid
van de gezondheidszorg bevorderen"Fragment uit artseneed van KNMG

Organisatie

Sitagre organiseert haar dienstverlening vanuit een eigen poli in het MC Slotervaart Ziekenhuis in Amsterdam en diverse onderzoekslocaties verspreid door het land.

Wij werken met een multidisciplinair klantteam van psychologen en psychiaters. Op indicatie kan tevens aanvullend arbeidsgeneeskundig en medisch specialistisch onderzoek worden uitgevoerd via onze zusterorganisatie Ergatis. Verder beschikken wij over een exclusief landelijk netwerk van ketenpartners waardoor een efficiënte toeleiding naar adequate hulp en behandeling kan worden gerealiseerd.

De secretariële ondersteuning van onderzoeken wordt verzorgd door trajectassistenten.

Procedure

Na aanmelding stemmen wij af met de verwijzer en bellen wij met de cliënt voor een intake om de actuele situatie in kaart te brengen en het juiste onderzoekstraject te bepalen. Nadat de situatie van de cliënt in kaart is ...

Meer informatie

Tips voor verwijzen

Hieronder is een overzicht opgenomen van situaties waarin het verstandig kan zijn om Sitagre in te schakelen. Graag adviseren wij u in concrete gevallen over onze mogelijkheden en de toegevoegde waarde van een ...

Meer informatie

De website www.sitagre.nl gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.