"Ik zal de beschikbaarheid en toegankelijkheid
van de gezondheidszorg bevorderen"Fragment uit artseneed van KNMG

Diensten Verzekerde Zorg

Sitagre wordt als ketenpartner ingeschakeld door behandelinstellingen voor diagnostiek en behandel/medicatieadviezen.

Deze werkzaamheden zijn door het Ministerie van VWS aangemerkt als medisch specialistische zorg waarop aanspraak bestaat op grond van de Zorgverzekeringswet.

Verwijzingen van huisartsen zullen wij gaan oppakken zodra er afspraken zijn gemaakt met zorgverzekeraars over een efficiƫnte declaratie van onze werkzaamheden. Hiermee kan een ingewikkelde factuurstroom via patiƫnten worden voorkomen.

  Zakelijk

  Sitagre levert Diagnostiek en behandeladvies. Dit product wordt ingezet voor een snelle deskundige beoordeling van psychische klachten en zonodig de toeleiding naar juiste hulp en zorg. Bijvoorbeeld vanwege de vraag of sprake is van ...

  Meer informatie

  Over ons

  Sitagre is een Medisch Expertise Centrum op het gebied van Psyche en Gezondheid. Wij zijn gespecialiseerd in het beoordelen van mensen die als gevolg van psychische klachten worden belemmerd in hun functioneren en daardoor dreigen ...

  Meer informatie

  De website www.sitagre.nl gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.