"Ik zal de beschikbaarheid en toegankelijkheid
van de gezondheidszorg bevorderen"Fragment uit artseneed van KNMG

Dienstenoverzicht voor verwijzers

De dienstverlening van Sitagre bestaat uit de volgende onderzoekstrajecten:

 • Multidisciplinaire screening
  Dit product wordt ingezet voor een snelle en deskundige beoordeling van stressgerelateerde psychische en lichamelijke klachten zoals burn-out en zonodig de inschakeling van goede hulp.
   
 • Psychiatrische diagnostiek
  Dit product wordt ingezet bij (een vermoeden van) een klinische stoornis zoals angst/paniek of depressie. Bij twijfel over de diagnose, behandeling of medicatie, of bij behoefte aan een second opinion.
   
 • Psychodiagnostisch onderzoek
  Dit product wordt ingezet voor (aanvullend) onderzoek van een mogelijke ontwikkelingsstoornis (o.a. ADHD, ASS) of persoonlijkheidsstoornis. Om verklaringen te vinden voor sociaal-emotionele problemen die mensen (herhaaldelijk) ondervinden in hun omgang met anderen en het werk.
   
 • Neuropsychologisch onderzoek
  Dit product wordt ingezet in geval van cognitieve problemen (o.a. geheugen, concentratie en aandacht). Bijvoorbeeld in geval van hersenletsel, neurologische ziektebeelden, aangeboren afwijkingen of onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten. 

Vraag hieronder een vrijblijvende offerte voor het verkrijgen van duidelijkheid over de juiste diagnose en behandeling.

Procedure

Onze diagnostiek en behandeladviezen zijn opgezet volgens het stepped care principe om ...

Meer informatie

Verwijswijzer

Hieronder treft u onze verwijswijzer met indicaties om Sitagre in te schakelen. Graag adviseren wij u in concrete gevallen over onze mogelijkheden en de ...

Meer informatie

De website www.sitagre.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.