"Ik zal de beschikbaarheid en toegankelijkheid
van de gezondheidszorg bevorderen"Fragment uit artseneed van KNMG

Seks op de werkvloer gaat niet over seks maar over macht

30 november 2017 - Opinistuk van Danielle Braun en Bram Bakker in Financieel Dagblad

Seks op de werkvloer gaat niet over seks, maar over macht. Pas als we leren om met macht om te gaan, als we de wetten van de apenrots leren hanteren, kunnen we seksuele intimidatie voorkomen, of tenminste verminderen.

Naar aanleiding van de stortvloed aan @metoo berichten en aan de hand van de principes van de apenrots geven Danielle Braun en Bram Bakker duiding aan (dis)functioneel gedrag van leiders en ondergeschikten.

Klik op onderstaande link voor het artikel.

Verwijzers

Dit product wordt ingezet voor een snelle deskundige beoordeling van psychische klachten en zonodig de toeleiding naar juiste hulp en zorg. Bijvoorbeeld vanwege de vraag of sprake is van ziekte, bij twijfel over ...

Meer informatie

Over ons

Sitagre is een Medisch Expertise Centrum op het gebied van Psyche en Gezondheid. Wij zijn gespecialiseerd in het beoordelen van psychische klachten en stoornissen van mensen die problemen ervaren in hun persoonlijk, sociaal en/of ...

Meer informatie

De website www.sitagre.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.