"Ik zal de beschikbaarheid en toegankelijkheid
van de gezondheidszorg bevorderen"Fragment uit artseneed van KNMG

A&O psycholoog 32-40 uur p/w in vaste dienst

In verband met uitbreiding van onze dienstverlening hebben wij een vacature voor een A&O psycholoog die ons professionele team komt versterken voor 4-5 dagen per week in vaste dienst.

Wie zijn wij?
Sitagre is een medisch expertisecentrum en een zusterbedrijf van Ergatis. Waar Ergatis in optima forma is bij stagnatie van herstel en re-integratie, is Sitagre er juist voor vroege inschakeling om langdurige uitval te voorkomen, ook als er geen duidelijke diagnose is.
Wij voeren uitgebreide expertise onderzoeken uit ten behoeve van claimbeoordelingen op verzoek van bedrijfsartsen, verzekeringsartsen of medisch adviseurs. 

De werkzaamheden?
Je bent als A&O psycholoog bij Sitagre verantwoordelijk voor het uitvoeren van Psychische Belastbaarheidsonderzoeken (PBO).
Concreet bestaan je werkzaamheden uit :

 • het verrichten van anamneses
 • afname van vragenlijsten en testen
 • terugkoppeling en het rapporteren van de resultaten
 • indien nodig overleg met de verwijzend arts

Je verricht je werkzaamheden op of nabij één van onze zes locatie (Nijmegen, Zwolle, Amsterdam, Rotterdam, Breda of Den Bosch)

Wat bieden wij?
Wij zijn een enthousiast, betrokken team van 12 neuropsychologen en A&O-psychologen. Wij vinden het belangrijk om kennis te delen. We hebben wekelijks een overlegmoment en eens in de 6 weken een uitgebreid overleg en intervisie. 
Naast het uitvoeren van psychisch belastbaarheidsonderzoeken, kun je je bekwamen in andere onderzoeken, zoals copingonderzoeken en neuropsychologische onderzoeken.

Wij staan open voor jouw input en zienswijzen, zijn altijd bezig onszelf en onze producten te verbeteren. Wij werken met een speciaal voor onze eigen organisatie geschreven, gebruikersvriendelijk en zeer overzichtelijk EPD. Verder rijden bijna al onze psychologen in een lease-auto.

Wat vragen wij?
Als  toekomstige collega:

 • heb je een afgeronde master A&O psychologie
 • heb je affiniteit en/of ervaring op het gebied van arbeid en gezondheid. Ervaring met psychologisch onderzoek is een pré
 • ben je enthousiast, doortastend, collegiaal, zelfstandig, flexibel ingesteld en stressbestendig
 • heb je goede schriftelijke vaardigheden
 • onderschrijf je de meerwaarde van een gezonde leefstijl in relatie tot herstel en belastbaarheid

Nieuwsgierig?
Neem dan contact op met Annemieke van der Sterre, personeelszaken via 024-8457860 of stuur een e-mail naar pz@ergatis.nl. Kijk voor meer informatie op www.sitagre.nl en www.ergatis.nl.

  Dienstenoverzicht

   Een psychiatrisch consult biedt op zeer korte termijn (ziekmelding <13 weken) toegevoegde waarde, als het vermoeden bestaat van een psychiatrische stoornis (stemming-, angst-, trauma of stressor gerelateerd). Het helpt om ...

  Meer informatie

  Over ons

  Sitagre is een medisch expertisecentrum en een zusterbedrijf van Ergatis. Waar Ergatis in optima forma is bij stagnatie van herstel en re-integratie, is Sitagre er juist voor vroege inschakeling om langdurige uitval zonder duidelijke ...

  Meer informatie

  De website www.sitagre.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.